Frozen - filmanbefaling.

igår så så jeg filmen "frozen", Drama\Thriller fra 2010. Og jeg vet vertfall at jeg aldri kommer til å dra i noe alpinbakke eller noe. Den var sinnsykt skummel, men også spennende. Jeg har alltid lyst til å se den. Så i går gikk jeg inn på en nettside (lovlig) og så den. Tross at det var veldig dårlig kvalitet.

Det handler om en vennegjeng på 3 som står i bakken. På kvelden vil de ta en siste tur. De maser på han vakta, og til slutt så sier vakta ja. de setter seg i stolheisen. Men når de er langt oppe, så glemmer vakta di på en måte. Han går fra heisen. 

Litt senere kommer det en annen og stopper hele systmemet. Så stopper Stolheisen. De tror at det bare er noe tull eller noe. Men når det har gått en stund innser de at det er 5 dager til annlegget åpner igjen. De som jobber der går hjem, mens de enda sitter oppi stolheisen.

Det blir snøstorm. Det er mange meter ned, så det er en stor sjansje å hoppe. Han ene velger å gjøre det. Noe han kanskje ikke burde gjort. De tror at ulvene her oppe er pysete. Men det er de ikke. 

Her er traileren.. Jeg kommer ALDRI til å sette meg i en stolheis etter å ha sett denne filmen.. haha 

Har du sett den? 

Vil du se den?


  2 kommentarer

Postet av: Pia Ranum
har ikke sett den, men har utrolig lyst til og se den :)

HÅPER DU FÅR EN SUUUPER JUL <3 bloggen din er utrolig bra
24.12.2011, 15:46
URL: http://piaranum.blogg.no
Postet av: Mathilde :)
Mojo det da :)
25.12.2011, 11:30
URL: http://www.mathhildes.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Husk meg?

15 år gammel jente ifra Kristiansand.

design av:


idawisth.blogg.no


hits