en stk glad jente

 Først må jeg bare vise den vittigste videoen ever! Det var en gutt som snek seg inn på hotellet til JB. Han er sikkert den eneste gutten i Norge som er så utrolig Bieber-fan. 

TRYKK PÅ DENNE TEKSTEN ELLER BILDET FOR Å SE VIDEOEN. 


Idag på morgenen når jeg våknet så jeg dette på mobilen min:

Jeg ble dritglad!! Jeg er ikke noe sånn ordentlig fan av Sirius, men jeg elsker mange av sangene hans. Stian ifra Paradise Hotel følger meg også, uten at jeg har bedt dem om det. Jeg er vel bare veldig kul da ;) hehe, neida. Men ble så glad! Det er liksom lille meg. "Lille" meg som blir følga av han.Om dere ikke vet hvem han er, så er sangene under her de mest kjente han har. Anbefales å høre dem, er utrolig fine sanger.

Så fant jeg ut at bildet jeg sendte til artige.no kom inn! Jeg har sendt inn kjempe mange bilder, men de har ikke godtatt noen av dem. Men det gjorde de med dette! Jeg fikk litt sjokk når jeg så mitt bilde der inne. Trodde aldri de kom til å godta det. 

http://www.artige.no/bilde/31734

Så nå vil jeg si at jeg er ganske så glad! 

Liker du Sirius?

Sett videoen av Belieber-gutten som snek seg inn på hotellet? 

Redigerte bilder - London

Sitter nå å ser på One Tree Hill, har tenkt å stappe i meg litt mat, så får det vel bli en liten joggetur senere idag. Jeg har jo bare vært i senga med pcn i hele dag, så det trengs vel. Håper alle har hatt og får en fin dag videre!

Men om det innlegget egentlig handler om. I påskeferien var jeg hos tanta mi som bor i London. Her er litt bilder derifra som jeg redigerte litt på. Ja, jeg vet er jo ikke flink på redigering, men ble ganske fornøyd med noen. De fleste er tatt med Canon Ixus 210, men noen er også tatt med Iphone 4. Redigert i Picasa 4. 

Kristiansand fra lufta <3

Starbucks Caramel Hot Chocolate over ♥ Iskaffe under, Jeg får så lyst på når jeg ser på bildene. Hvorfor kan de ikke ha Starbucks her i Kristiansand også? Jeg hadde vært der sånn typ hele tiden.Synes om bildene?

Har du vært i London?

we're going up

Må si jeg er så utrolig glad for at Loreen vant MGP! Det var så fortjent! Jeg var litt redd for at de Russiske bestemødrene kom til å vinne, å det hadde jo blitt helt katastrofe. Greit, de var morsommt, men å vinne, det fortjente de ikke. Loreen derimot hadde jo en helt fantastisk fremførelse, å sangen er jo helt utrolig! Alexander Rybak og Loreen burde Skadinavia være stolte av.

Syns det var litt teit og flaut at Norge kom sist, fremfor mange av de andre. Var jo mange som var så utrolig kjedelige at jeg nesten sovna. Men Norge fikk bare 7 poeng til sammen. Men det gjør jo ikke så mye egentlig når hun vant. Syns hun var så utrolig søt, vertfall når de filmet henne mens hun fikk poengene så satt hun bare å lo å så ned i bakken. Hun er kjempesøt når hun ikke er på scenen, men på scenen er hun bare helt ! Jeg så en kommentar på youtube der det sto " Hun beviser at man kan vinne uten å kaste av seg klærne." Er så enig. Er mange, spessielt jenter som vinner pga de har så lite tøy på seg.

Sverige <3Har dere forestenn merket at Maria Mena og Loreen er veldig like? Se her på albumbildet til "Viktoria" og singelbildet til "Euphoria".
Hvem syns du fortjente å vinne MGP?

Sommersanger

Sommeren er ikke like hel uten skikkelig deilig sommermusikk! Sånn er det vertfall for meg. Jeg trenger musikk for å komme i skikkelig humør. Det er mange bra sommerlåter i år, akkuratt som i fjor. 

Her er litt musikk som minner meg om varme, sol og sommer! ♥ Hvis dere ikke har, burde dere se musikkvideoene, vertfall de to øverste, skikkelig sommerlige musikkvideoer. Den andre sangen er faktisk Norsk. Altså de synger på Engelsk da, men er Norske de som er i den. Det er Torbjørn og Helfner fra Paradise Hotel 2010. Jeg tok bare en skoleprosjekt video som jeg fant på den nest siste sangen, siden det ikke var musikkvideo til den sangen. 

Likte du noen av sangene?

Hvilken sang får du skikkelig sommerfølelse av?

 

17 mai mini photoshoot

På 17 mai hadde meg og ei vennine av meg en liten photoshoot. Hun hadde fått seg nytt speilrefleks til konfirmasjonen, så vi måtte jo nesten det. Jeg legger bare ut de bildene jeg ble fornøyd med. Det var noen jeg så helt bollete ut, så er jeg ekstremt bleik på bildene. Glad for at jeg har fått litt farge på kroppen nå i det siste. Mange av disse bildene ligner ikke på meg i det hele tatt heller. er nok mest pga leppestiften. Har ikke bildene av henne, så de blir jeg ikke til å legge ut, vet ikke om jeg hadde hatt lov heller. Men uansett, her er bildene:

Kaninfjeees ↑ 

Leke modell er alltid kult.. eller ikke

Det over her er veldig ulikt meg, rart egentlig, at man kan se ut som en helt annen person på et bilde.Den svarte prikken på nesa er piercing, ser ikke ut som det på bildet. Det ser ut som en sånn hekse-vorte. Æsj.

Hvis noen lurer:

 Dressjakka er ifra H&M. 

Skoene er merket Bianco. Husker ikke hvilken butikk det var, en av de vanlige.

Kjolen har jeg kjøpt på en sånn knøtt liten butikk i Søgne som det sikkert bare fins en av. Merket er VILA.

Leppestiften er fra Isa Dora i fargen 47 "Summer Red".

 

Hva gjorde du på 17 Mai? 

USA flagg som kjole

Hot or Not?

Katy Perry kledde seg med et USA flagg igår. Anledningen var "Fleet Week". Jeg vet ikke hva det er. Men dette er noe jeg aldri har sett før, å jeg må si jeg faktisk syns det var helt RÅTT! Kunne gjerne hatt en lik kjole, bare med Norges flagg selfølgelig. Okei, jeg kunne kanskje ikke gått med det, men kjolen var helt fantastisk kul! Sminka å skoene passer også til kjolen, bare den lilla hestehalen som kanskje ikke passet helt inn. Men den ser man jo nesten ikke. Terningskast 6 til Katy Perry fra meg!! Katy, you doing it right!  Nå følte jeg meg som Jan Thomas.

Hva syns du om antrekket Katy Perry har på seg her? HOT or NOT?

Før jeg dør

Jeg har lagret masse "before i die" bilder fra weheartit.com. Jeg har bare lagret de jeg har lyst til å gjøre da. Jeg skal gjøre alle disse før jeg dør, det er jeg bestemt på! Kanskje jeg bør lage en liste der jeg krysser ut når jeg har gjort det? Hadde vært ganske genialt egentlig! Jeg deler noen av dem. Jeg har også laget et av bildene selv, men det er ikke helt likt som de man finner på weheartit. Tar det jeg har laget øverst:

Jeg har bestemt meg for at jeg skal til Ibiza, å det skal være en gang mellom 19 til 25 elns. Selv om det bare er for en natt, jeg skal dit! Må si jeg er veldig fornøyd med bildet, selv om det ikke var noe spesiellt stress å lage da.
Ja, det var veldig tilfeldig dette her da, men jeg skal gjøre alt som er over her. Rekker det jo ikke hvis jeg dør i morgen, men får håpe det ikke skjer *bank i bordet*.

Noe av dette du vil gjøre før du dør?

Sang VS Sang

De to siste sangene er som et "svar" til den første sangen ( jeg tror ikke det er direkte.) Jeg lurer egentlig på det, om de faktisk har svart på ordentlig, eller de bare har gjort det for gøy. Jeg skjønner ikke helt det, men jeg syns alle sammen er bra da, de er veldig søte, og litt triste egentlig. Vet ikke hvorfor, er sikkert pga melodien. 

 

I Know you miss her, 

but you ditched her, 

and now im with her.

Hvilken sang ser best\ finest \ har beste poenget? 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Mai 2013
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Annet
Bilder
Blogg
Hot or Not
Innkjøp
Meninger
Musikk
VS

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits