Warning

Når jeg prøvde selvbruning for første gang, så brukte jeg denne. Den var kjempebillig, å luktet godt. Men man må ikke tro på det som står på den. Det ser absolutt ikke naturlig ut, og det at den er "non-greasy" er bare noe tull. Så står det at den tørker fort, det gjør den heller ikke. Jeg tok den på, å det var ikke noe farge i det hele tatt, så dum som jeg var tenkte jeg at den ikke funket eller noe sånn. Jeg gikk å la meg. Dagen etterpå våknet jeg som en appelsin + jeg hadde masse stygge flekker. Halsen var det verste. Så stinket den jo, sånn som mange selvbruningskremer gjør. 

Etterhvert ble det mye finere farge heldigvis, å den forsvant etter noen dager.

Jeg bare sier at hvis dere har tenkt å bruke denne må dere vaske henda veldig godt etterpå. Dere må heller ikke ta på dere noe tøy eller noe. Bare stå å la den tørke. 

Har du prøvd denne selvbruningen?

Act, Look, Party, Smoke

Nå sitter jeg her å skal snart stikke til skolen. Vi skal ha tyskpremførelse idag, å jeg gruer meg. Kan jo ikke snakke tysk! I tilleg er tysklæreren vår skikkelig skummel. Men det går sikkert greit. Alle sammen dere må ha en strålende dag idag ❤ Grip dagen everyone!

Jeg lagde et bilde, eller en kollasj da. Ble ikke helt som jeg ville det skulle bli, men ble litt kult med fargene syns jeg. Tror jeg skal lage en ny versjon av det, sånn at det blir litt bedre. Men ellers ble jeg ganske fornøyd med det.

Syns om bildet? 

Ting fra barndommen

Jeg drev å rydda litt i noen gamle greier, så fant jeg en kasse med masse gamle greier fra når jeg var mindre. Det er alltid gøy å finne gamle ting. Jeg fant den gamle "Game Boyen" Så jeg ble sittende å spille på den jeg. Husker jeg var helt hekta på det før. 


Litt skitten.. Hehe.Yndlingspillet mitt var jo selfølgelig "Crash"

Så fant jeg den gamle russesamlignen min! (2006 - 2008) Jeg var en storsamler! Løp etter russene som om de var kjendiser. Vi digget jo russene. De var jo de kuleste menneskene på jorden når du gikk i 4. klasse. Jeg har enda fler enn dette også, men de har jeg sikkert kasta. Litt dumt, siden jeg syns det er utrolig gøy å lese på russekortene. Men jeg kan jo ikke drive å gå rundt å spør om russekort i en alder av 15. Det blir jo for dumt.Dette var mine yndlingskort husker jeg. Det var fordi de ikke var så kjedelige som alle de andre. De som hadde disse kortene fikk høyere status av oss småunger husker jeg.

Så fant jeg også den gamle "LSP". Der du hadde et dyr som var inni denne dingsen. Man kunne børste den, og mate den. Husker også at det gikk ann å sette den sammen med andre, så disse dyrene kunne gå inn til hverandre. Alle var jo helt opphengt i denne leken. Du ble popoulær om du hadde den. Husker jeg fikk den når det begynnte å bli ut.. Dårlig kjøp sier jeg bare. Det gikk ann å ha flere dyr. Jeg hadde Apekatt..
De som går på ungdomskolen husker helt klart dette! Vertfall jenter. Disse Diddl papirene! Haha, jeg husker det så godt. Vi byttet med hverandre. Det var meningen å få mest av hvert papir. De som lukta skikkelig var de mest populære arkene.Jeg husker jeg hadde den svæære samlingen! Jeg tror jeg var dronningen over Diddl arkene. Jeg brukte jo alle pengene mine på disse arkene også da.. Vi brukte jo egentlig ikke arkene til noe spessielt. Brukte de som bursdagskort når noen hadde bursdag, men ikke noe mer. Søte var de jo vertfall, å de luktet så godt! Hehe, uten hode stakkrars.

Hadde du noe av dette når du var liten?

Moustache

En ny uke, ny mandag. Jeg mener Mandag er den verste dagen i uka, men denne gikk jo egentlig ganske greit. Med en gang man faktisk har klart å komme seg opp av senga, så blir alt mye bedre. Jeg har hatt en periode der jeg rett og slett ikke orker å komme meg opp av senga. Søvnen har tatt over. Alle har sikkert hatt en sånn periode, å det er ikke noe spessielt gøy. Du våkner klokka 12 å er helt våken. Så angrer man på at man ikke sto opp tidligere. Jaja, nok om det. 

Digger denne ringen og smykket jeg kjøpte meg i London. :)


 

Nå skal jeg øve på en prøve vi har i morgen. Jeg må foresten si at jeg er veldig glad for kommentarene jeg får. Setter utrolig stor pris på det! Suss å klem ❤

Hva syntes du om "Moustache\Barte" accessories?

Nesten bare matbilder

Idag våknet jeg, så skulle jeg spise Sveler\Lapper. Men så prøvde jeg ut å ta blå konditor-farge oppi. De ble jo ikke akkuratt blå da..

Æsj, sier jeg bare. Ser ut som det er mugg jo.. De skulle jo være blå.. Egentlig så er de bildene sykt ekle.. Irriterer meg egentlig når folk tar bilde av maten å legger det ut, når det ser kjempeekkelt ut.. Akkuratt det jeg gjør nå. Men det smakte kjempegodt da!  :) 

Ellers har jeg vært i Mandal, å der var det jo rene sommeren i forhold til her i Kristiansand. Det var 17-18 grader. Er faktisk veldig koselig der borte! Var på en strand som heter Sjøstranden eller noe sånt. Der er det jo så fint! På veien dit måtte jeg selfølgelig få kjøpt meg årets første BrainCooler! Sommeren er jo ikke den samme uten Slush. ♥ BrainCooler har fått nytt design på koppene, mye kulere enn det gamle, spør du meg.

pic.twitter.com/1JSezsux 

Nå sitter jeg å stapper i meg sjoko-kuler. Jeg syns jeg har vært veldig usunn idag. Jeg har klart å holde meg unna sjokolade, chips og sånn lenge da, så er vel lov..

Ser ut som kaninbæsj, jeg vet.

Resten av dagen skal jeg trene litt, øve litt på en prøve, så holder jeg på med et "prosjekt." Skal henge det opp på veggen, siden veggene på rommet mitt er så sinnsykt stygge. Er ikke sikkert det blir noe fint, men det får vi se på..

Hva har du gjort idag? ❤

Vært like usunn som meg?

Forandringer

Satt å så på litt gamle bilder.. Så fant jeg ut at jeg egentlig har forandret meg veldig mye, bare fra i fjor. Det er jo ganske gøy å se i gamle bilder syns jeg. Men det som ikke er så gøy er at jeg var mye finere på de gamle bildene (syns jeg.) Er ikke fornøyd med hvordan jeg ser ut nå. Mest pga brynene mine. Jeg har jo tegnet dem nesten hver dag i et helt år. Nå er de bare stygge, så jeg har så sykt lyst til å bare barbere de av, som jeg har gjort tidligere. Det er så mye finere på meg, fordi jeg har så sinnsykt stygg bryn fra før av. Samtidig er det veldig stress å må tegne på bryn hver da. Kan jo ikke gå rundt uten bryn heller.

Det er fra eldst, til nyest. Oktober 2011 til ca nå. (ganske flaut dette her asså..)

En del endring her ja! Liker at håret mitt har vokst en del etter jeg klippa det da. Skal bli deilig å få lysere hår. Har jo hatt denne fargen så lenge. Hadde nesten svart i sommer, men det varte jo ikke så lenge. Nå blir det blondt! Det skal bli spennende, hva om det blir helt forferdelig? Det skjer jo med så mange. Derfor har jeg tenkt å stripe det en del ganger først.

Har du forandret deg mye det siste året?


Vennina mi har fått blogg nå igen, så stikk inn på bloggen hennes å se litt. Hun har veldig fine bilder, og skriver veldig bra

- > www.mathildee.blogg.no 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Mai 2013
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Annet
Bilder
Blogg
Hot or Not
Innkjøp
Meninger
Musikk
VS

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits