Sykt!

Jeg satt nettop å så på Fristet. Å, fy søren for en episode! Tenk hvor mye de ofrer! Et lag skulle ut, og to av jentene fikk 500 kr til laget for hver centimeter de klippet av håret sitt! Det er slutten av programmet, så det laget som endte opp med mest penger..

Her blir de spurt om de vil ta fristelsen..

Alle de andre deltakerne vet ikke at Tina har tenkt til å ta alt.

Fysøren, så sykt tøff hun er ! Tenk at det håret er ekte! Heldigvis kom hun sitt lag videre.

(bilder lånt herfra)

Dra etter båt dings

åh, jeg fant noen gamle bilder fra tidligere i år, da jeg og mamma var i Hellas. Vi var på en nydelig, liten øy som heter Chios. Den er rett med Tyrkia. Det var den første, og eneste gangen jeg har vært i syden. Eller lengre sør da. Er faktisk ikke sikker på om det er syden.. hmm.. Men hvertfall.

Ei dame vi ble kjent med der, hun er ganske sprek og rastløs. Så hun dro meg med på sånn.. Ting du sitter på bak en båt. Det var sykt gøy! Men så var det utrolig skummelt også! De som styrte båten syns det var veldig gøy å kjøre kjempefort, så selvfølgelig datt jeg av i en brå sving. Jeg begynnte med en gang å tenke på haier og thrilleren "Piranha". Men ellers sykt gøy !haha, han mannen som gikk rundt på stranda:


Langt der ute var vi :

åh, det er minner det ! <3

Har du gjort noe lignende før?

Puseteppe

Skriv 2 og send til 26700 ( helst før 8-9 tiden idag 6.11 . Hvis du vil ha Caroline videre i Big Brother 2011.  Er desverre få som stemmer på henne, så kom'an! 


Jeg var nede på Kid i byen i går. Så fant jeg et teppe, sånn puseteppe.. Det var nedsatt fra 500 kr til 200! Det var i brun, hvitt og svart. Det fantes også noen med leopard-mønster, og noe som ligna på ulvepels, men de var dyrere. Jeg tok et brunt :

Så var det pakket inn så fint : - )Nå skal jeg snart krype under puseteppet mitt, å se på tv ♥

Har du "puseteppe"?


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Mai 2013
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Annet
Bilder
Blogg
Hot or Not
Innkjøp
Meninger
Musikk
VS

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits