My dawwg

Bare noen bilder jeg tok av hunden min for en stund siden :) I Høstferien. Han er bare så søt. Jeg ser han desverre ikke så mye, siden han er hos min mor. Barack heter han ♥ 

Frozen - filmanbefaling.

igår så så jeg filmen "frozen", Drama\Thriller fra 2010. Og jeg vet vertfall at jeg aldri kommer til å dra i noe alpinbakke eller noe. Den var sinnsykt skummel, men også spennende. Jeg har alltid lyst til å se den. Så i går gikk jeg inn på en nettside (lovlig) og så den. Tross at det var veldig dårlig kvalitet.

Det handler om en vennegjeng på 3 som står i bakken. På kvelden vil de ta en siste tur. De maser på han vakta, og til slutt så sier vakta ja. de setter seg i stolheisen. Men når de er langt oppe, så glemmer vakta di på en måte. Han går fra heisen. 

Litt senere kommer det en annen og stopper hele systmemet. Så stopper Stolheisen. De tror at det bare er noe tull eller noe. Men når det har gått en stund innser de at det er 5 dager til annlegget åpner igjen. De som jobber der går hjem, mens de enda sitter oppi stolheisen.

Det blir snøstorm. Det er mange meter ned, så det er en stor sjansje å hoppe. Han ene velger å gjøre det. Noe han kanskje ikke burde gjort. De tror at ulvene her oppe er pysete. Men det er de ikke. 

Her er traileren.. Jeg kommer ALDRI til å sette meg i en stolheis etter å ha sett denne filmen.. haha 

Har du sett den? 

Vil du se den?

Daddy's little girl.

Daddy Daddy don't leave
I'll do anything to keep you
Right here with me
Can't you see how much I need you.

Syns om sangen ? 

 


her kan du skrive hva du vil. navnet ditt, alderen, hvor du kommer fra, hvilke interesser du har, hvorfor du blogger osv.

arkiv


Mai 2013
November 2012
September 2012
August 2012
Juli 2012
Juni 2012
Mai 2012
Mars 2012
Februar 2012
Januar 2012
Desember 2011
November 2011

kategorier


Annet
Bilder
Blogg
Hot or Not
Innkjøp
Meninger
Musikk
VS

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits